Bouwplaatsbeveiliging

Beveiliging van dynamische locaties

Van alle vormen van beveiliging is bouwplaatsbeveiliging het meest uitdagend. De locaties zijn dynamisch en veranderen continu.

Wij bieden een totaalpakket voor de complete beveiliging van uw bouwplaats en alle aanverwante dienstverlening, zoals videoverificatie, meldkamer, bewakingsdiensten en Live View. Hillson is het grootste en meest innovatieve bedrijf voor bouwplaatsbeveiliging in Nederland.

 

Voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van onze systemen voor bouwplaatsbeveiliging is Hillson gecertificeerd conform de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen voor Bouwplaatsbeveiliging op niveau 1 t/m 4.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die de certificering verzorgt van bedrijven die o.a. bouwplaatsen beveiligen. KIWA onderscheidt hierbij vier niveaus van bouwplaatsbeveiliging: van het minimale niveau 1 tot en met het hoogste niveau 4. Door het uitvoeren van jaarlijkse audits wordt de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf en de opgeleverde installaties gewaarborgd.

Naast een gecertificeerd systeem voor bouwplaatsbeveiliging ontvangen onze klanten op basis van het Kiwa-certificaat ook een korting op de CAR-verzekering en een reductie op het eigen risico.