Servicedesk

WES, hét draadloze brand- en ontruimingssysteem voor de bouw

Veiligheid voorop

In het kort

  • Speciaal ontwikkeld voor de bouw
  • Gefaseerd inzetbaar, onbeperkt uit te breiden
  • Ontvang meldingen op uw smartphone
  • Wordt aanbevolen door diverse CAR-verzekeraars

De innovatie op het gebied van brand- en noodalarmsystemen

WES is ontwikkeld door de brandexperts van Ramtech Electronics en gecertificeerd volgens de EN54-norm. WES biedt een eenvoudige, snelle en veilige methode voor de communicatie van brand en medische noodsituaties. Bij uitstek geschikt als ontruimingsinstallatie op uw bouwplaats. Hillson is gecertificeerd partner voor WES-ontruimingsinstallaties.

Draadloze ontruimingsmelder

Inclusief slow-whoop, flitser en geïntegreerde bhv-noodknop. Hiermee bent u verzekerd van een snelle melding en signalering van calamiteiten. De units worden (gefaseerd) geplaatst op strategische plaatsen op de bouw, zoals vastgelegd in het ontruimingsplan. Hierdoor kan een medewerker snel een calamiteit melden. Naast de draadloze ontruimingsmelder bestaat het WES-systeem uit een draadloze rookmelder, een draadloos basisstation, Hillson Safety Point, draadloze interface-unit en Hillson REACT.

Wat anderen zeggen over WES

Complete beveiliging van uw bouwterrein

Samen ontdekken welke combinatie bij uw situatie past

Hoe verder de bouw vordert, hoe groter het risico op vandalisme, diefstal of inbraak en hoe desastreuzer de gevolgen zijn. In de afbouwfase neemt het aantal kostbare materialen op het terrein toe en is het verstandig om het project nog intensiever te beveiligen.
Zeker weten dat alle medewerkers goed voorbereid de bouwplaats opgaan? Laat ze de veiligheids- en projectintroductie via Hillson Safety Check-in volgen! Slagen ze voor de kennistest? Dan mogen uw medewerkers de bouwplaats op.
Naast het beveiligen van het buitenterrein is ook de beveiliging van uw ketenpark van groot belang. Ons systeem voor keetbeveiliging is verbonden met onze meldkamer en kan worden gekoppeld aan ons camerasysteem en de afbouwbeveiliging.
Weet u wie er op uw bouwplaats rondloopt? Met onze online Bouwplaats check-in is het eenvoudig om de identiteit, de arbeidsrelatie, projectintroductie en toegang van iedere medewerker op de bouwplaats te registreren en te controleren.

Hillson wordt BouWatch

Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

Sluiten