Servicedesk

Hillson verklaart inbrekers de oorlog met WAR-concept

 

Bouwplaatsbeveiliging

Hillson is al meer dan dertig jaar dé specialist op het gebied van bouwplaatsbeveiliging.
Onze mobiele cameramasten worden op honderden bouwlocaties ingezet en zorgen ervoor dat inbrekers geen schijn van kans hebben. Dat komt door ons WAR-concept.

 

Het WAR-concept

WAR (Watch Analyze React) is het concept waarmee Hillson zorgt dat jouw bouwplaats goed wordt bewaakt en inbrekers worden aangehouden. Bedoelen wij met WAR dat we de oorlog verklaren aan diefstal? Inderdaad! Maar het staat voor meer dan alleen dat. WAR is ons 3 stappenplan dat zorgt voor de beste oplossing voor het bewaken van jouw bouwplaats:

STAP 1 – Watch

Watch staat voor het 24/7 in de gaten houden van jouw bouwplaats. Wij plaatsen beveiligingscamera’s op je bouwplaats. Dit doen wij met verschillende typen camera’s. De keuze voor de camera is afhankelijk van je wensen en de inrichting van het terrein. Onze beveiligingscamera’s bewaken een afstand van veertig tot meer dan tweehonderd meter. In tegenstelling tot andere aanbieders van (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging houden onze beveiligingscamera’s je bouwplaats continu in de gaten. Wij maken dus geen gebruik van bestuurbare 360° beveiligingscamera’s, waarbij een bepaalde tijd links en daarna een bepaalde tijd rechts wordt gekeken. Wij zeggen niet voor niets ‘links kijken is rechts niets zien’. Bij ons betekent tijdelijke beveiliging een permanente bewaking van je bouwplaats!

STAP 2 – Analyze

De opgenomen camerabeelden worden met intelligente software geanalyseerd: Analyze. Onze software gaat verder dan alleen het registreren en melden op basis van pixelverandering in het beeld. Onze krachtige analysesoftware maakt daadwerkelijk een onderscheid tussen pixelverandering door bijvoorbeeld een wolk voor de zon, een hond of kat op het terrein of een persoon die zich op de bouwplaats begeeft. Zodra onze software een persoon of voertuig herkent, worden de beelden via onze secure verbinding naar de meldkamer gestuurd.

STAP 3 – React

Op onze PAC-gecertificeerde meldkamer (door justitie gecertificeerd) bekijken wij direct de camerabeelden en nemen wij de noodzakelijke acties: React. Omdat wij werken met geverifieerde beelden, kunnen wij de melding direct doorsturen naar de politie. Een geverifieerde melding heeft voor de politie de hoogste prioriteit. Na een geverifieerde alarmmelding is de politie binnen vijftien minuten ter plaatse. Inbrekers hebben minder tijd om schade aan te richten en de pakkans is zeer hoog.

 

De bewezen effectieve beveiliging van Hillson op je bouw:
Watch Analyze React

Nieuwsgierig geworden of wens je een offerte voor jouw bouwplaatsbeveiliging?
Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

bouwplaatsbeveiliging Camerabewaking