Servicedesk

Arne de Lange in beeld

Wij laten u graag kennis maken met de medewerkers van Hillson. Zij zijn onze drijvende krachten die zorgen voor de beveiliging van uw bouwplaats of bedrijventerrein. Dit keer brengen wij Arne de Lange, onze Projectleider, in beeld.

Wie is Arne de Lange?

Ik ben 34 jaar, ben getrouwd en heb vier kinderen. Ik ben enthousiast, leergierig en ga een uitdaging niet uit de weg.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Hillson?

Sinds 1 november 2019.

Welke werkzaamheden voer je uit?

Ik start de grotere projecten op en ondersteun het bedrijfsbureau. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit locatiebezoeken, werkvoorbereidingen maken en een gedeelte inkoop. Het is voor mij de ideale mix om iedere dag weer vrolijk aan het werk te gaan!

Waar ben je trots op?

Niet specifiek één project, maar ik ben trots als een project volgens planning verloopt en de klant en mijn collega’s blij zijn.

Waarom zou je Hillson voordragen aan (nieuwe) klanten?

Wij zijn een leuk bedrijf met korte lijnen en een goede en snelle service!

Wie is de volgende collega in beeld?

Mijn collega Hans Slingerland, medewerker Bedrijfsbureau.