Servicedesk

Afbouwbeveiliging

Meer beveiliging nodig in de afbouwfase

Hoe verder de bouw vordert, hoe groter het risico op vandalisme, diefstal of inbraak en hoe desastreuzer de gevolgen zijn. In de afbouwfase neemt het aantal kostbare materialen op het terrein toe en is het verstandig om het project nog intensiever te beveiligen.

Al naar gelang de bouw vordert zullen de risico’s op vandalisme, inbraak en diefstal toenemen en zal Hillson de beveiliging opschalen. U hoeft de nieuwbouwwoningen bijvoorbeeld niet vanaf dag 1 al inpandig te beveiligen. De afbouwbeveiliging is noodzakelijk zodra de woningen wind- en waterdicht zijn, de bekabeling wordt getrokken, de keuken en badkamer worden geplaatst en de CV-ketel is geïnstalleerd. Waardevolle spullen voor dieven zijn namelijk onder andere koperkabel, CV-ketels, meterkasten en duur sanitair. Vaak is het bouwproces dan al weken of maanden bezig. Door de beveiliging per fase te bekijken, kunt u besparen op de kosten.

Met onze draadloze afbouwbeveiliging maken we altijd gebruik van videoverificatie. Zo kunnen we 24/7 zien wat er op de bouwplaats gebeurt. De opgenomen camerabeelden worden bij alarm doorgestuurd naar de meldkamer. Daar worden ze geverifieerd en indien nodig via de koppeling met Live View doorgestuurd naar de politie.

Offerte aanvragen

    * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

    Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.