Servicedesk
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van beveiliging?

Camerabeveiliging bouwplaats

24/7 cameratoezicht op uw bouwplaats

De intelligente camerasystemen van Hillson houden 24/7 toezicht op uw bouwplaats. We controleren proactief of het zicht van de camera niet wordt belemmerd door obstakels zoals gevelelementen, containers of (bouw)keten.

Het cameraplan

Voor we u advies geven over camerabewaking van uw bouwplaats, maken we een inschatting van de risico’s die u loopt als het gaat om vandalisme, inbraak en diefstal. Op basis hiervan maken we een cameraplan om uw project zo efficiënt mogelijk te beveiligen. Dat doen we met slimme software en hoogwaardige camera’s!

 

Vraag direct een offerte aan

No Cure We Pay

Ondervindt u toch schade door vandalisme, inbraak of diefstal? Onze intelligente camerasystemen vallen onder onze unieke No Cure We Pay garantie. Onze adviseur vertelt u graag hoe u aanspraak kunt maken op €0,00 eigen risico.

KIWA

Onze camerasystemen voldoen aan het hoogste niveau van de KIWA beoordelingsrichtlijn voor de beveiliging van bouwplaatsen. Dit betekent dat u (en uw verzekeraar) altijd zekerheid hebben op het gebied van service, onderhoud en kwaliteit van uw bouwplaatsbeveiliging.

 

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

    Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op gebied van beveiliging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via onderstaand formulier. Indien gewenst kunt u een plattegrond of tekening toevoegen als bijlage. We nemen binnen één werkdag contact met u op om de details te bespreken.

    * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

    Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.