Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van beveiliging?

Camerabewaking

24/7 toezicht op uw bouwplaats

De intelligente camerasystemen van Hillson houden 24/7 toezicht op uw bouwplaats. Camerabeelden worden continu opgenomen. We controleren proactief of het zicht van de camera niet wordt belemmerd door obstakels zoals gevelelementen, containers of (bouw)keten.

De toepassing van camerabewaking op uw project begint altijd met een inschatting van de risico’s die u loopt als het gaat om vandalisme, inbraak en diefstal. Op basis van deze risico’s maken wij een gedegen cameraplan om uw project zo efficiënt mogelijk te beveiligen. Door gebruik te maken van slimme software en hoogwaardige camera’s bieden wij u een innovatieve en bewezen oplossing. Hierdoor kunnen wij onze ‘No Cure, We Pay’ garantie altijd waarmaken. De in- en uitschakeling van onze camerasystemen kan plaatsvinden via een app, paslezer of aan de hand van een tijdschema.

Onze camerasystemen voldoen verder aan het hoogste niveau van de KIWA beoordelingsrichtlijn voor de beveiliging van bouwplaatsen, niveau 4. Door gebruik te maken van deze camera’s kunnen we 24/7 zien wat er op de bouwplaats gebeurt. De camerabeelden worden bij alarm doorgestuurd naar de meldkamer. Daar worden ze geverifieerd en indien nodig via de koppeling met Live View doorgestuurd naar de politie.

Gemiddeld vinden er een à twee aanhoudingen per week plaats. Dat kan op de bouwplaats zijn, maar ook daarbuiten.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op gebied van beveiliging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via onderstaand formulier. Indien gewenst kunt u een plattegrond of tekening toevoegen als bijlage. We nemen binnen één werkdag contact met u op om de details te bespreken.

* Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.