Servicedesk

Oplossingen voor brand- en waterschade

Draadloze brandmeldsystemen en waterdetectie

Naast vandalisme, inbraak en diefstal kunnen ook brand- en waterschade grote risico’s vormen op uw bouwplaats. Hillson beschermt uw project tegen deze schades via draadloze brandmeldsystemen en waterdetectiesystemen.

Op veel bouwplaatsen kan een verhoogd risico op brand zijn. Een aantal voorbeelden:

  • Wanneer bestaande panden grondig worden gerenoveerd, kan het nodig zijn de permanente brandmeldinstallatie buiten werking te stellen.
  • Een verhoogd risico kan ontstaan wanneer laswerkzaamheden plaatsvinden.
  • Bij hoogbouw kan de brandweer vaak op grote hoogte niet meer blussen. Ook daar is extra brandbeveiliging noodzakelijk.
  • Bij het aanbrengen van de dakbedekking.

In deze gevallen kan een draadloos brandmeldsysteem u helpen de risico’s te beheersen.

Waterschade

Volgens verzekeraars is waterschade op dit moment een van de grootste schadeposten. Stel, bij een groot kantoorpand wordt na het afwerken van de wanden en plafonds op vrijdagmiddag de laatste waterkraan geplaatst. Er staat druk op de waterleiding en op zaterdagochtend springt er een koppeling………. dan is op maandagochtend de schade niet te overzien.

Door waterflowdetectie is dit te voorkomen. Hillson detecteert direct op de waterleiding of er flow in de leidingen zit en kan indien nodig de waterleiding afsluiten om schade te voorkomen.

Offerte aanvragen

* Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.