Servicedesk

App je wel ingecheckt?

Goed nieuws: voor projecten waar afsluiting van de bouw niet mogelijk is, zoals grote infraprojecten en renovatie- en onderhoudsprojecten, kunt u nu ook de Bouwplaats Check-in app gebruiken. Eerder kon dit alleen voor (deels) afgesloten projecten.

Wij hebben inmiddels meer dan 6 miljoen transacties in Bouwplaats Check-in verwerkt. Dit betreft grotendeels projecten met een tourniquet waar men toegang krijgt via persoonlijke Bouwplaats Check-in toegangspas, APP, tagreader of kentekenherkenning . Het gaat hier dus met name om (deels) afgesloten projecten.

 

In- en uitchecken via QR-code

Met de Bouwplaats Check-in app (beschikbaar voor Android en iOS) scant u met uw smartphone een QR-code. Deze QR-code bevat informatie over het project, waaronder de locatie van het project. Zodra de code wordt gelezen, controleert de app of u op de betreffende locatie bent en kunt u inchecken. Via de app kunt u aan het einde van de werktijd ook uitchecken zodat er een accurate registratie van aanwezigheid en tijd is.

 

Privacybeleid Bouwplaats Check-in app

Omdat Hillson zeer zorgvuldig met de privacy van de klanten omgaat, is het belangrijk om te melden dat wij de locatie alleen gebruiken op het moment dat de code gescand wordt. Wij volgen de gebruiker dus niet! De transacties worden direct in Bouwplaats Check-in verwerkt. Er wordt dus niets op de telefoon zelf opgeslagen.

 

Bent u geïnteresseerd in het de Bouwplaats Check-in app?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

applicatie Bouwplaats Check-in bouwplaats check-in app registratie toegangscontrole