Servicedesk

Bouwplaats Check-in blijft groeien

Het toegangscontrolesysteem Bouwplaats Check-in, dat twee jaar geleden officieel gelanceerd is, wordt door steeds meer aannemers gebruikt. We delen graag een aantal cijfers waar we trots op zijn.

Samen met een aantal vooraanstaande partners hebben wij een toegangscontrolesysteem ontwikkeld dat volledig compliant is en dat door steeds meer aannemers wordt gebruikt. Was er bij het eerste gebruik nog sprake van redelijk wat scepsis en onwennigheid, inmiddels wordt het toegangscontrolesysteem volledig omarmd door onze klanten, omdat het hen daadwerkelijk helpt en flink veel tijd bespaart.

Databases gegroeid

Veel onderaannemers en hun personeel zijn in de database aanwezig waardoor de databases van de verschillende hoofdaannemers enorm gegroeid zijn. Als een bouwplaatsmedewerker al in het toegangscontrolesysteem staat, kan de uitvoerder nu met behulp van een paar muisklikken de medewerker gecontroleerd toelaten toe het project. Zonder het gebruik van Bouwplaats Check-in zou dat iedere keer opnieuw een tijdrovend proces zijn.

Cijfers waar we trots op zijn

Hieronder een aantal indrukwekkende cijfers na twee jaar Bouwplaats Check-in:

• Bouwplaats Check-in wordt op meer dan 375 projecten gebruikt;
• Er zijn inmiddels 15.662 bedrijven geregistreerd;
• Het aantal werknemers in Bouwplaats Check-in is ruim 100.000;
• Het aantal in- en uitcheck momenten gaat naar de 6 miljoen.

Is de Bouwplaats Check-in ook voor uw organisatie geschikt?

Maakt u nog geen gebruik van Bouwplaats Check-in en bent u benieuwd of het ook een oplossing is voor uw projecten? Lees meer informatie of neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Bouwplaats Check-in groei over hillson toegangscontrolesysteem