Servicedesk

Bouwplaatsbeveiliging: extra belangrijk in tijden van corona

Ook tijdens de coronacrisis is de beveiliging van bouwplaatsen erg belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan anders! Er wordt namelijk gewoon doorgewerkt in de bouw terwijl door stagnerende maatregelen de productieprocessen van de voor de bouw noodzakelijke materialen onder druk staan. Het is daarom essentieel om deze goed te bewaken.

Het kabinet heeft bepaald dat een bouwplaats niet als samenkomst plek wordt gezien. Uiteraard gelden hier wel de RIVM-richtlijnen zoals 1,5 meter afstand houden (zowel bij het vervoer naar de bouwplaats als op de bouwplaats zelf) en extra goed je handen wassen.

Minder sociale controle

De extra maatregelen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zorgen ervoor dat het rustiger is op straat. Dit zorgt er automatisch voor dat er minder sociale controle is en het voor inbrekers juist nu interessant is om op pad te gaan. Genoeg reden dus om uw bouwplaats goed te beveiligen. Wij staan dan ook gewoon voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Uiteraard doen wij dat met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Zo helpen wij om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan en kunt u zich richten op het bouwproces.

Heeft u vragen over bouwplaatsbeveiliging op uw project of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via info@hillson.nl of 0172 – 418 418.

beveiliging tijdens corona bouwplaatsbeveiliging coronacrisis COVID-19