Servicedesk

Duurtje factuurtje

Precies een jaar geleden kondigden wij aan dat we in 2019 de afkoop alarmopvolging als optie zouden aanbieden. Nu we alweer bijna aan het eind van het jaar zitten, kunnen wij melden dat veel van onze klanten hier gebruik van hebben gemaakt. We zullen deze optie dan ook in 2020 blijven aanbieden.

Met de afkoop alarmopvolging weet u bij de inzet van ons camera- of beveiligingssysteem vooraf de kosten voor de alarmopvolging gedurende het gehele project. Voor een vast bedrag per week bent u verzekerd van actie door de bewakingsdienst bij een alarmmelding en wordt u achteraf niet geconfronteerd met onverwachte extra kosten. Het maakt hierbij niet uit of er slechts een enkele keer of zeer frequent ongewenst bezoek is geweest.

 

Voordelen afkoop alarmopvolging

Het voordeel hiervan is dat u vooraf zeer goed uw kosten voor de beveiliging kunt budgetteren en u geen kosten maakt voor het opstellen en de afhandeling van een factuur. Uit gesprekken met onze klanten kwam naar voren dat de kosten voor een factuur tussen de € 125,00 en € 250,00 per factuur bedragen. Dit is inclusief diverse administratieve handelingen en het uitschrijven van een opdrachtbon door de uitvoerder, maar exclusief eventuele discussies over of een opvolging terecht of daadwerkelijk uitgevoerd is. De kosten voor het opstellen van een factuur staan voor veel van onze klanten niet in verhouding met het betrekkelijk lage bedrag dat op de factuur vermeld staat.

 

Benieuwd of de afkoop alarmopvolging ook voor u interessant is?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

afkoop alarmopvolging