Servicedesk

Financieel voordeel met bouwplaatsbeveiliging van Hillson

Met trots melden wij dat ons Kiwa-certificaat voor bouwplaatsbeveiliging is verlengd. Dat betekent dat Hillson nog steeds voldoet aan de Beoordelingsrichtlijn Bouwplaatsbeveiliging. Maar wat betekent dit goede nieuws eigenlijk voor u als relatie van Hillson?

Beoordelingsrichtlijn Bouwplaatsbeveiliging

Onlangs is ons certificaat voor bouwplaats- en terreinbeveiliging weer verlengd. Gedurende de audit zijn diverse onderdelen getoetst: het proces van installatie tot aan onderhoud en de eisen aan onze apparatuur tot aan de eisen aan ons personeel. Daaruit is gebleken dat Hillson voldoet aan de Beoordelingsrichtlijn Bouwplaatsbeveiliging.

Wat betekent dit voor u als klant van Hillson?

U heeft de zekerheid van een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend beveiligingssysteem. Hierdoor ervaart u dat materiële schade en gevolgschades door diefstal, vandalisme en inbraak op uw project tot het minimum worden beperkt. Daarnaast komt u met ons intelligente camerasysteem bij veel CAR-verzekeraars in aanmerking voor premiekorting. En minstens zo belangrijk is dat veel CAR-verzekeraars uw eigen risico met minimaal 50% verlagen. Dit voordeel kan zelfs oplopen tot 100%.

Beoordelingsrichtlijn bouwplaatsbeveiliging Kiwa-cetificaat