Servicedesk

Hillson behaalt vernieuwd Kiwa Certificaat

De vlag hangt uit! Onlangs zijn wij gecertificeerd volgens de vernieuwde Beoordelingsrichtlijn K21024 Security and Safety of Construction Sites. Het certificaat is uitgereikt aan Pim Rijlaarsdam, onze Directeur Techniek, waarmee wij het eerste beveiligingsbedrijf in Nederland zijn die alle 3 de scopes heeft behaald.

Hillson is nu gecertificeerd voor:

  • Scope 1 tijdelijke elektronische beveiligingssystemen niveau 1 t/m 4;
  • Scope 2 tijdelijke toegangscontrolesystemen niveau 1 t/m 3;
  • Scope 3 tijdelijke brand- en ontruimingsinstallaties niveau 1.

Voldoet aan de eisen

Met het certificaat ‘Security and Safety of Construction Sites’ bent u ervan verzekerd dat Hillson voldoet aan de eisen die deze beoordelingsrichtlijn stelt aan het kwaliteitssysteem, de installatie van de beveiligingssystemen, de inzet van de juiste apparatuur voor uw project en de eisen aan onze medewerkers.

Nieuw zijn hierin de scope tijdelijke toegangscontrolesystemen en de scope tijdelijke brandmeld- en/ of ontruimingssystemen. Dus ook met Bouwplaats Check-in en ons WES-systeem bent u verzekerd van de beste kwaliteit wanneer het gaat om leveranciers die u kunnen voorzien van compleet pakket aan Bouwplaats beveiliging volledig afgestemd op uw wensen. 

Wat betekent dit voor u?

Met het certificaat dat is afgegeven op uw installatie heeft u als klant een bewijs in handen van een kwalitatief goede oplevering waarmee u richting een verzekeringsmaatschappij vaak korting kan krijgen op de verzekeringspremie of reductie op uw eigen risico.

Meer weten?

Zoals u gewend bent van Hillson, leveren wij voor al uw projecten beveiligingsoplossingen aan op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze beveiligingsadviseurs via 0172-418418 of verkoop@hillson.nl.

KIWA certificaat

Hillson wordt BouWatch

Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

Sluiten