Servicedesk

Hillson gaat internationaal

Ons eerste project over de grens is een feit. In samenwerking met BouWatch verzorgen wij de toegangscontrole en registratie van het prestigieuze Fehmarnbelt Fixel Link project. Hier wordt gewerkt aan een achttien kilometer lange onderzeese tunnel tussen Denemarken en Duitsland.

De tunnel verkort de reistijd tussen Lolland (Denemarken) en Fehmarn (Duitsland) aanzienlijk, omdat reizigers niet langer met de veerboot over hoeven te steken.

Het project staat al meer dan tien jaar op de planning en is deze maand officieel van start gegaan. Verwacht wordt dat het project ongeveer vier jaar in beslag zal nemen.

Hillson van start

Het ontwikkelteam van Hillson is eind april al gestart met het aanpassen van Bouwplaats Check-in (ons systeem voor toegangscontrole en bouwplaatsregistratie), zodat deze meertalig is en voldoet aan de Deense en Duitse wet- en regelgeving. Verder hebben we de projectering voor de beveiliging van dit project opgesteld.

Opdrachtgever van het project is Fehmarnbelt Contractors, dat onder andere bestaat uit de Nederlandse bouwbedrijven Boskalis en Van Oord.

Bent u voor uw bouwproject ook op zoek naar overzichtelijke, digitale registratie van uw medewerkers, onderaannemers, inleners en zzp’ers? Neem contact met ons op via dit formulier of bel ons op 0172 – 418 418.