Servicedesk

Hillson gaat verder onder de naam BouWatch

‘Samen zien we meer’. Dat is de conclusie na twee jaar intensieve samenwerking tussen BouWatch en Hillson. In deze twee jaar hebben wij elkaars kwaliteiten in de dagelijkse praktijk goed leren kennen en komen we tot de slotsom dat we samen een unieke en sterke eenheid vormen in beveiligingsoplossingen. Deze samenwerking en het krachtige resultaat daarvan hebben we besloten permanent te maken en volledig – dus onder één naam – te integreren.

Daarom gaat Hillson vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch.

De kracht van de samenwerking zit in het samenvoegen van de productportfolio’s. Door onze krachten te bundelen kunnen we in deze snel veranderende omgeving met nieuwe producten, veranderende werkwijzen en strengere wet- en regelgeving, vandaag al inhaken op de wereld van morgen.

 De service en dienstverlening blijft van de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent. Het bredere aanbod aan oplossingen zorgt er echter voor dat je vanaf nu nog eenvoudiger al jouw zaken op het gebied van beveiliging en toegangscontrole regelt, zodat de voortgang van jouw project verzekerd is.

Om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden die het vernieuwde BouWatch biedt, nodig ik je uit een kijkje te nemen op de website: www.bouwatch.nl

Bekijk onze nieuwe brochure.

 

Met vriendelijke groeten,
Marc van Lier
Algemeen Directeur BouWatch Benelux

Hillson wordt BouWatch

Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

Sluiten