Servicedesk

Hillson is continu in ontwikkeling. Ontwikkelt u met ons mee?

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom zijn wij als organisatie volop in beweging om aan uw verwachtingen te kunnen blijven voldoen. Zo ook ons team dat vanaf oktober weer een aantal nieuwe experts rijker is.

Wij zijn gek op techniek en willen onze klanten voorzien van de juiste producten en diensten. En in een snel veranderende markt, waarbij de wens van de klant voorop staat, veranderen organisaties mee.

Nieuwe collega’s

Ook het team van Hillson, dat bestaat uit enthousiaste, creatieve en integere medewerkers, ontwikkelt zich verder. Onlangs hebben wij afscheid genomen van twee collega’s, de projectleider en hoofdmonteur, die elders een nieuwe uitdaging zijn aangegaan. En inmiddels kunnen wij bekendmaken dat per 1 november 2019 een nieuwe projectleider bij ons van start gaat, de organisatie is uitgebreid met een viertal nieuwe collega’s en er daarnaast ook nog sollicitatieprocedures lopen.

Volop in beweging

Als organisatie zijn we volop in beweging om aan uw verwachtingen te kunnen blijven voldoen en effectief te kunnen blijven ondernemen!

bedrijfsinformatie bedrijfsnieuws medewerkers over hillson team uitbreiding