Servicedesk

Hillson levert een nieuw ontruimings- en brandmeldinstallatie

Hillson gaat al jaren technische uitdagingen op gebied van beveiliging en toegangscontrole op bouwplaatsen niet uit de weg. Wij zoeken naar oplossingen en leveren maatwerk waar anderen kiezen voor standaardisering en dozen schuiven. Vanuit deze visie en een voortdurende drang naar verbetering en vernieuwing van de dienstenportefeuille heeft Hillson een nieuw een ontruimings- en brandmeldinstallatie in gebruik genomen.

Draadloos systeem
Het betreft een volledig draadloos systeem voor alarmering in geval van brand en voor het initiëren van een ontruiming in nieuwbouw maar ook bestaand (leegstaand) vastgoed.

Eenvoudig uit te breiden
Componenten zoals handbrandmelders, optische rookmelders, hitte detectoren, kunnen op strategische posities worden geplaatst en het systeem kan eenvoudig worden verplaatst of uitgebreid wanneer de situatie daar om vraagt.

Gecertificeerd
Het systeem voldoet aan de hoge eisen op gebied van regelgeving voor brandmeldinstallaties en radio communicatie en standaarden als ETSI, FCC en EMC en is daarnaast NEN EN54 gecertificeerd.

Meer weten?
Neemt u dan contact op met een van onze accountmanagers.