Servicedesk

Hillson ontvangt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Hillson heeft onlangs het certificaat ISO 27001 voor informatiebeveiliging ontvangen. Hillson is hét beveiligingsbedrijf als het gaat om het nog veiliger maken van de bouwplaats. “We zijn ontzettend trots dat we met behulp van deze certificering aan onze relaties kunnen laten zien dat we aan de vereiste informatiebeveiligingsnormen voldoen en de privacy van onze klanten waarborgen”, vertelt Pim Rijlaarsdam, Technisch Directeur van Hillson.

ISO 27001 is dé norm voor informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe een bedrijf procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat.  Dit met als doel vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

Het is van groot belang om de informatiestroom dusdanig te beveiligen zodat grote risico’s als cyberaanvallen van buitenaf geweerd kunnen worden. Het ISO 27001 certificaat is een zekerheidstelling dat Hillson aan de informatiebeveiligingsnormen voldoet en middels dit certificaat helderheid verstrekt aan relaties en klanten. Voor al onze oplossingen waaronder bouwplaatsbeveiliging, het online bouwplaatregistratiesysteem Bouwplaats Check-in en onze (mobiele) camerasystemen willen wij namelijk zorgdragen voor veiligheid van informatie.