Servicedesk

Hillson overgenomen door BouWatch

Misschien heeft u het al in het nieuws gelezen; Hillson is onlangs overgenomen door branchegenoot BouWatch. BouWatch is de marktleider op het gebied van tijdelijke beveiliging en biedt een compleet assortiment met meer dan 10.000 beveiligde locaties en een eigen gecertificeerde meldkamer. BouWatch is actief in Nederland, Duitsland, België en Engeland.

Met ons eigen productportfolio in combinatie met dat van BouWatch, kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn met innovatieve totaaloplossingen op het gebied van tijdelijke en permanente beveiliging. Waar ieder wel zijn eigen focus houdt, zijn we enthousiast over de synergie van producten en processen die nu mogelijk wordt en zien we een verdere groei tegemoet met BouWatch als sterke partner en met een meldkamer in eigen beheer.

Hillson zal als zelfstandig merk in de markt actief blijven met onze eigen organisatie en vanuit ons eigen kantoor in Alphen aan den Rijn. Voor u is het dus ‘business as usual’. Heeft u vragen over de overname, neemt u gerust contact met ons op!