Servicedesk

Klanten beoordelen Hillson met een 8

Hoe tevreden bent u over Hillson? Om antwoord op deze vraag te krijgen hebben wij inmiddels ruim 100 van onze klanten benaderd en gesproken. Dit waren uitvoerders en projectleiders die dagelijks werken met ons toegangscontrolesysteem Bouwplaats Check-in, onze camerasystemen, mobiele cameramasten en/of keetbeveiliging.

Wij hebben onze klanten gevraagd naar hun ervaringen met Hillson op het gebied van de uitvoering van de werkzaamheden, het in acht nemen van de veiligheidsinstructies op een project, het geven van instructies over de werking van de systemen, de contacten met onze verschillende afdelingen en natuurlijk de kwaliteit van onze oplossingen.

80% van alle klanten die wij hebben gesproken beoordelen Hillson met het cijfer 8!

Iets waar wij uiteraard super trots op zijn en wat wij graag met u willen delen. Natuurlijk hebben wij ook gevraagd welke punten nog voor verbetering vatbaar zijn. Daarbij komen zaken naar voren die betrekking hebben op de wachttijd bij de meldkamer, een extra instructie voor Bouwplaats Check-In, etc.

Wij willen iedereen bedanken voor de feedback! We gaan de komende periode weer hard aan de slag om dit mooie cijfer vast te houden of zelfs te verbeteren, zodat wij u ook in de toekomst van dienst mogen zijn. Wij houden u op de hoogte!