Servicedesk

Met ilips de klimaatdoelstellingen een handje helpen

ilips is hét plansysteem voor de bouw. Zowel uzelf als uw toeleveranciers maken gebruik van het online plansysteem. Hiermee kunt u zowel horizontale als verticale transporten zo efficiënt mogelijk coördineren en inplannen. Maar wist u ook dat er binnen ilips aparte modules zijn voor het gebruik van een hub en het registeren  van de CO2 emissie ? Steeds meer gemeenten stellen eisen aan het beperken van de CO2 uitstoot. Ook wil men de stad leefbaarder maken. Amsterdam heeft  bijvoorbeeld recent Green Deal Zes ondertekend. Het gebruik van een hublocatie is een uitstekende oplossing om onnodige transportbewegingen in de (binnen)stad te beperken. Met de voorraadmodule van ilips brengt u in-, op- en overslag in lijn met het leverschema en uw bouwplanning.

Met de emissiemodule heeft u de beschikking over een eenvoudig en overzichtelijk CO2 dashboard. Registreren conform BREEAM of LEED wordt hiermee een eitje.

Wilt u ook weten hoe ilips u kan helpen bij uw logistieke uitdagingen? Neem contact op met een van onze adviseurs via telefoonnummer 0172-418418.