Servicedesk

Nieuw: Bouwplaats Check-in toegangspas voor meerdere projecten

De Bouwplaats Check-in is inmiddels het grootste registratiesysteem voor de bouw. Omdat veel bouwplaatspersoneel (onderaannemers, ZZP’ers) bij verschillende hoofdaannemers werkt en voor elk project een andere toegangspas moest aanvragen, hebben wij samen met onze grootste klanten één pas ontwikkeld die bij verschillende aannemers gebruikt kan worden. Zo kan bouwplaatspersoneel met een toegangspas overal aan het werk.

Herkenbaar design

De nieuwe Bouwplaats Check-in pas heeft een herkenbaar design. De pas is voorbedrukt en heeft ruimte voor het afdrukken van bijvoorbeeld een logo en naam. Dit is niet per se noodzakelijk omdat er ook een uniek nummer op de pas staat. Door het invoeren van dit nummer in Bouwplaats Check-in (bijvoorbeeld via uw smartphone), ziet u direct of de persoon met de pas inderdaad degene is die hij/zij zegt en of diegene zich heeft aangemeld op het project. De pas is ook voorzien van een QR-code. Deze kan in de toekomst gebruikt worden met onze Bouwplaats Check-in app om nog sneller te kunnen controleren of de persoon op de juiste manier is geregistreerd.

Laatste Minuut Risico Analyse

Veiligheid moet op de bouwplaats altijd op 1 staan. Daarom hebben wij de achterzijde van de pas voorzien van de LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) regels. Hiermee draagt de pas bij aan een stuk bewustwording van de risico’s en kunnen we elkaar helpen om het aantal incidenten op de bouw te beperken.

Digitale deurklinken

Het gebruik van onze Bouwplaats Check-in pas heeft nog een extra voordeel. U kunt hiermee medewerkers namelijk ook toegang geven tot de ruimtes die zijn uitgerust met een digitale deurklink. Alleen wanneer je geautoriseerd bent krijgt bouwplaatspersoneel toegang tot de ruimte(s). U beschermt hiermee ook overdag uw waardevolle spullen zoals laptops, zonder dat medewerkers nog een extra pas nodig hebben. Lees meer over de digitale deurklinken.

Check-in_pas_Hillson

 

Bouwplaats Check-in Bouwplaats Check-in toegangspas