Servicedesk

Nieuw: Generieke Poort Instructie in Safety Check-in

Bouwplaats Check-in en Safety Check-in zijn naadloos met elkaar verbonden. Naast dat u met Bouwplaats Check-in een snelle en betrouwbare ID-controle en WKA-registratie uitvoert, ziet u in één oogopslag of de medewerker is geslaagd voor de online veiligheidsfilm en kennistest van uw bedrijf of project.

Nu inclusief Generieke Poort Instructie
Vanaf 1 april bent u er ook zeker van dat de betreffende medewerker in het bezit is van een GPI-certificaat. De Generieke Poort Instructie is een initiatief van bouwers en installateurs die zijn aangesloten bij de Governance Code Veiligheid in de Bouw. Hillson heeft veiligheid hoog in het vaandel en is uiteraard één van de onderschrijver van de Governance Code. De aangesloten partijen eisen de GPI per 1 april 2019 voor alle eigen medewerkers, onderaannemers, toeleveranciers en ook vertegenwoordigers van opdrachtgevers en ingenieursbureaus die werkzaamheden verrichten op hun bouwplaatsen.

GPI vervangt algemene veiligheidsinstructies
De GPI vervangt alle algemene veiligheidsinstructies die nu overal apart worden gegeven. Om toegang te krijgen tot de bouwplaatsen voor het uitvoeren van werkzaamheden moet men de nieuwe GPI volgen en de toets hebben behaald. Met de actieve GPI koppeling binnen Safety Check-in ziet u ook direct over welk GPI-certificaat (Bouw & Utiliteit, Infra, Installatie) de medewerker beschikt, zonder dat u hiervoor extra gegevens hoeft in te voeren. Uiteraard kunt u via Safety Check-in project specifieke instructies verspreiden.