Servicedesk

Samenwerking BouWatch-Hillson krijgt steeds meer vorm

Hillson is sinds 15 mei 2019 onderdeel van BouWatch. Vanaf dag één is te merken dat beide bedrijven goed bij elkaar passen en elkaar goed aanvullen. We hebben er fijne collega’s bijgekregen. Maar hoe staat de samenwerking er ruim een jaar later voor?

Meldkamer

De afgelopen maanden hebben we alle camerasystemen omgezet naar de BouWatch meldkamer C24. Deze meldkamer is speciaal toegespitst op het beveiligen van bouwplaatsen waarbij de taal van de bouw gesproken wordt. Dit zorgt voor een verbeterde dienstverlening.

Kennis delen

Via Teams meetings houden de collega’s van Hillson en BouWatch elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. We geven zelfs producttrainingen via Teams!

Totaalpakket beveiliging

Uw ketenpark en materiaalcontainers beveiligen we met een BouWatch Greenlight. Een compleet terrein beveiligen we met een semipermanent camerasysteem van Hillson. Hier lees je hoe we dat voor dit distributiecentrum deden. Voor een afgelegen infraproject is Omniwatch erg effectief. En voor uw in aanbouw zijnde hoogbouwproject hebben we het WES draadloos brandmeld- en ontruimingssysteem.

De combinatie Hillson-BouWatch maakt ons de beste totaalleverancier op het gebied van safety en security op de bouw. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.