Servicedesk

We zijn over de grens van 3 miljoen transacties heen!

Het succes van Bouwplaats Check-in zet door. Op honderden projecten maken onze klanten gebruik van de online registratie. Tienduizenden ID’s zijn gecontroleerd en opgeslagen conform de regels van de AVG. Dat zal tonnen aan mogelijke boetes bespaard hebben.

Bij de projecten waar u gebruik maakt van registratie met de vingerscan merken wij dat de acceptatie en kwaliteit van herkenning steeds hoger wordt. Inmiddels zijn er meer dan 3 miljoen transacties uitgevoerd en dat aantal groeit gestaag.

Doordat meer en meer projecten gebruik maken van Bouwplaats Check-in, zijn er uitvoerders die inmiddels voor de tweede of derde keer medewerkers moeten registreren. In het verleden betekende dat opnieuw de hele papierwinkel invullen. Maar nu merkt u het gemak van het online platform nog meer. Zowel onderaannemers als medewerkers staan vanuit een eerder project al in het systeem. U bent daardoor veel minder tijd kwijt om de medewerker te registreren.
Met Bouwplaats Check-in reduceert u dus niet alleen het boeterisico, maar bespaart u ook kostbare tijd.

Maakt u nog geen gebruik van Bouwplaats Check-in? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met een van onze adviseurs.