Servicedesk

Nooit inzet op vals alarm

100% videoverificatie voorkomt vals alarm

Alle alarmmeldingen komen binnen bij onze eigen meldkamer en worden met behulp van camerabeelden geverifieerd. Gaat het om een vogel of is er om andere redenen niets aan de hand? Dan stuurt de meldkamer ook geen alarm door. Wij garanderen dus dat er nooit inzet op vals alarm zal plaatsvinden.

Is er wel sprake van vandalisme, diefstal of een inbraak? Dan gaan de beelden rechtstreeks door naar de politie. Als er kosten worden gemaakt voor het aansturen van een bewakingsdienst, terwijl er geen terechte melding was, dan betaalt Hillson deze kosten.

Live View: politie kijkt live mee op locatie

Komt er een terechte alarmmelding binnen bij de meldkamer van Hillson? Dan stelt Hillson de beelden direct ter beschikking aan de politie via Live View. De politie kan op dat moment live meekijken op locatie. Een signalement van een inbreker komt zo op de snelste manier bij de politie-eenheid op straat terecht die meteen kan ingrijpen. Bij alle prio 1-alarmen is de politie binnen 15 minuten op locatie. In de praktijk blijkt dat bij 85% van de alarmen de politie al binnen 12 minuten ter plekke is.

Hillson wordt BouWatch

Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

Sluiten