Servicedesk

Over ons

Dé expert op het gebied van bouwplaats- en terreinbeveiliging

Hillson is een innovatief bedrijf voor tijdelijke en permanente beveiliging. We bieden innovatieve oplossingen voor de beveiliging van uw bouwplaats, buitenterrein, bedrijf of woonhuis, gebruikmakend van geavanceerde producten. Wij bieden een totaalpakket voor de complete beveiliging van uw project of locatie en alle aanverwante dienstverlening, zoals videoverificatie, meldkamer, bewakingsdiensten en Live View. Door onze No Cure, We Pay garantie kunnen wij garanderen dat u geen financiële schade zult ondervinden, mocht er onverhoopt toch een inbraak of diefstal plaatsvinden.

Technische supportafdeling voor de eerste storingen
Onze technische supportafdeling is op werkdagen tot 24.00 uur ‘s nachts bereikbaar voor onze klanten om storingen door te geven. Onze medewerkers op de technische supportafdeling kunnen beslissen of er een monteur, bewaker of de klant zelf langs moet gaan op de locatie. Daarnaast houden zij al onze systemen in de gaten en voeren zij periodieke controles uit om na te gaan of de systemen nog op juiste wijze functioneren. Hierdoor kunnen wij technische storingen vaak al in een vroeg stadium constateren en zorgen voor corrigerende maatregelen, ook als u zelf niet op locatie bent.

Onze doelstelling is simpel: een 100% tevreden klant!

Bekijk onze bedrijfsfilm

Op zondag 15 mei was Hillson BV. te zien in het populaire TV programma “Ondernemen doen we Zo” van RTL7. Deze aflevering stond in het teken van bouwplaats beveiliging.

Kijkers kregen een kijkje achter de schermen hoe de veiligheidsketen van cameradetectie tot aansturing van bewaking en politie op locatie in z’n werk gaat. Van de opnames op locatie is ook een Hillson bedrijfsfilm gemaakt die u hiernaast kunt zien.

Maatschappelijk verantwoord

Het uitgangspunt bij al onze organisatorische beslissingen is om een maatschappelijk verantwoorde oplossing te kiezen. Op de volgende manieren doet Hillson dat:

  • We kiezen bewust voor apparatuur met een zo laag mogelijk energieverbruik.
  • We kiezen voor LED-lampen.
  • Onze mobiele cameramasten worden waar nodig uitgerust met een zonnepaneel.
  • Het wagenpark is bewust milieuvriendelijk gekozen.
  • We hebben een kantoorpand met energielabel A++.
  • Ons pand is uitgerust met zonnepanelen.
  • We gebruiken CO2-neutrale oplossingen.
  • De politie en bewaking wordt niet aangestuurd voor loze meldingen, dus geen overbodige kilometers.

Doordat we de beste kwaliteit bieden, durven we ook wat te beloven. Onze vier keiharde beloftes op een rij.