Servicedesk

Global Foods Innovation Centre

Project: Global Foods Innovation Centre
Plaats: Wageningen
Bouwperiode: 2017-2019

Global Foods Innovation Centre is een nieuwe, state of the art, faciliteit voor gezondere en duurzame voedingsinnovaties van Unilever. Het pand dat gebouwd wordt met hoge BREEAM-ambities sluit aan op de circulaire economie en opent naar verwachting medio 2019 haar deuren.

Het pand wordt gebouwd in Wageningen, midden in het Agri-Food custer rondom Wageningen University, kenniscentra, start-ups en andere grote en kleine bedrijven in de foods sector.

Hillson

Om het risico op schijnconstructies, illegale arbeid en onveilige werksituaties tot een minimum te beperken, maakt opdrachtgever Dura Vermeer gebruik van ons Bouwplaats Check-in en Safety Check-in systeem. De bouwplaats en bouwkeet zijn uiteraard ook beveiligd door Hillson. Voor de keetbeveiliging maakt men gebruik van draadloze cameradetectoren en het bouwterrein wordt tevens in de gaten gehouden door ons intelligente camerasysteem.

Om geïnteresseerden de bouw te kunnen laten volgen hebben Dura Vermeer en Unilever een projectpagina op ons webcamportal www.kijkopdebouw.nl. Via deze link kan je via twee webcams meekijken met de voortgang van de bouw.

In opdracht van:

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Hillson