Servicedesk

Camerabewaking

24/7 zien wat er op uw terrein gebeurt

Camerabewaking is een zeer betrouwbare en inmiddels geaccepteerde vorm van beveiliging. Door gebruik te maken van camera’s is 24/7 te zien wat er op uw terrein of bij uw woning gebeurt. Indien gewenst kunnen de camerabeelden van onze intelligente camerasystemen bij alarm worden doorgestuurd naar onze meldkamer. Daar worden ze geverifieerd en indien nodig via de koppeling met Live View doorgestuurd naar de politie. Uiteraard kunt u de camerabeelden ook gewoon thuis op uw smartphone, laptop of tablet bekijken.

Onze adviseurs denken graag met u mee welke vorm van camerabewaking het beste past bij uw locatie, situatie en budget. Op basis van een adviesgesprek op locatie zullen wij een cameraplan opstellen zodat u precies weet wat er wel en niet in beeld zal worden gebracht. Tevens besteden we veel aandacht aan uw wensen met betrekking tot beeldkwaliteit. Hiermee voorkomen wij vervelende discussies en teleurstelling achteraf en het is de basis voor het leveren van kwaliteit en een tevreden opdrachtgever!

Doordat wij gebruik kunnen maken van o.a. FullHD dag/nacht camera’s, warmtebeeld camera’s en softwarematige intelligentie (Video Content Analyse) kunnen wij voor iedere situatie de juiste oplossing bieden.

Offerte aanvragen

    * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

    Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.

    Hillson wordt BouWatch

    Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

    Sluiten