Servicedesk

Cameratoezicht

Continu toezicht op de openbare ruimte

Met cameratoezicht kunt u een locatie of gebied in de gaten houden. Een bepaalde situatie vraagt zo nu en dan om extra toezicht. Bijvoorbeeld bij een evenement, op een bedrijventerrein, in een winkelcentrum, parkeerplaats of uitgaansgebied. Door gebruik te maken van flexibel of permanent cameratoezicht kunt u direct zien of er iets gebeurt dat niet is toegestaan en de gebeurtenissen vastleggen of de camerabeelden later bekijken.

Met intelligente camerasystemen en verschillende soorten camera’s kunnen wij diverse vormen van cameratoezicht bieden. Dankzij slimme algoritmes kunnen wij de centralist of operator ondersteunen in het beoordelen van camerabeelden. Onze slimme camera’s zijn bijvoorbeeld prima in staat om aan te geven of er zich personen in een verboden zone begeven, in een bepaalde richting lopen of een bepaalde tijd rondhagen in een bepaalde risico zone. Hierdoor zal de operator zijn aandacht alleen op de camerabeelden hoeven te vestigen indien dit echt noodzakelijk is, en zal hij geen relevante beelden over het hoofd zien.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden voor zowel tijdelijke als permanente systemen en doen u graag een voorstel om uw oude camerasysteem te upgraden met de nieuwste technieken.

 

Offerte aanvragen

    * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

    Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.

    Hillson wordt BouWatch

    Hillson gaat vanaf 1 oktober 2021 verder onder de naam BouWatch. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees verder!

    Sluiten