Servicedesk

Toegangscontrole

Alle oplossingen voor toegangscontrole

Is er op uw locatie een vorm van toegangscontrole nodig, dan kan Hillson daar uiteenlopende oplossingen voor bieden. Van advies tot installatie en onderhoud!

Als specialist in terreinbeveiliging is toegangscontrole een belangrijk onderdeel van ons complete leveringspakket. Toegangscontrole kan om diverse redenen noodzakelijk of wenselijk zijn. Zo wilt u bij een calamiteit in uw gebouw snel een overzicht hebben welke personen aanwezig zijn, zodat u na de ontruiming kunt vaststellen of iedereen zich tijdig in veiligheid heeft kunnen brengen. Daarnaast kan het van belang zijn dat verschillende ruimtes of gebieden niet zo maar toegankelijk zijn voor onbevoegden. Op basis van de nieuwste technieken bieden wij oplossingen waarmee wij een hoog veiligheidsniveau creëren zonder afbreuk te doen aan de bewegingsvrijheid van uw medewerkers en de gastvrije ontvangst van uw klanten of partners. Uw bezoekers kunnen zich vooraf aanmelden en registreren en indien noodzakelijk ook vooraf een veiligheidsinstructie doorlopen en kennistest afleggen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw bezoekers snel kunnen worden ingeschreven en er geen wachttijden bij uw receptie ontstaan.

Omdat er in veel gevallen sprake is van verwerking van persoonsgegevens, zorgen wij er uiteraard voor dat deze in een veilige ICT omgeving worden opgeslagen en ondersteunen wij u graag bij het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Een greep uit onze mogelijkheden

 • Modulair uit te breiden toegangscontrolesysteem
 • Bezoekers kunnen zich vooraf aanmelden en registreren
 • Online veiligheidsintroductie en kennistest met Safety Check-in 
 • Toegangsverlening op basis van o.a. paslezers, kentekenherkenning, etc.
 • Levering en montage van tourniquets, slagbomen, intercom, schuifpoorten en andere technische en bouwkundige maatregelen 
 • Integratie met camerasysteem en inbraakinstallatie mogelijk
 • Verwerking persoonsgegevens conform wet en regelgeving (AVG)

Offerte aanvragen

  * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

  Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.