Servicedesk
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van beveiliging?

Tijdelijke bouwplaatsbeveiliging

Totaalpakket tijdelijke beveiliging

Hillson is het grootste en meest innovatieve bedrijf voor bouwplaatsbeveiliging in Nederland. Wij bieden een totaalpakket voor de complete beveiliging van uw bouwplaats:

Videoverificatie;
Meldkamer;
Bewakingsdiensten;
Live View.

Wilt u direct weten wat Hillson voor uw tijdelijke bouwplaatsbeveiliging kan betekenen? Vraag uw online een offerte aan.

Ja, ik wil online een offerte aanvragen

KIWA-gecertificeerd

Voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van onze systemen voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging is Hillson gecertificeerd conform de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen voor Bouwplaatsbeveiliging op niveau 1 t/m 4.
 

Korting op de CAR-verzekering

Naast een gecertificeerd systeem voor bouwplaatsbeveiliging ontvangen onze klanten op basis van het Kiwa-certificaat ook een korting op de CAR-verzekering en een reductie op het eigen risico.

Vraag een online offerte aan

Tijdelijke camera

Bij uitstek geschikt voor tijdelijke beveiliging van uw bouwplaats, ad hock projecten of projecten met een korte looptijd is de mobiele cameramast:

– Snel inzetbaar;
– Doeltreffend;
– Eenvoudig te (ver)plaatsen.

Lees hier meer over de mobiele cameramast.
Of:

Vraag direct online een offerte aan

Offerte aanvragen

    Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op gebied van beveiliging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via onderstaand formulier. Indien gewenst kunt u een plattegrond of tekening toevoegen als bijlage. We nemen binnen één werkdag contact met u op om de details te bespreken.

    * Vul deze velden in zodat we u goed verder kunnen helpen.

    Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees hier ons Privacy Statement.